Vil du opleve og selv prøve “Historisk udsyn – kreativ indsigt“? Så inviterer vi til “kom og oplev” Frederiksøen, 11. maj.

Rundvisning i Svendborg

Vi mødes kl. 14 på woodnwonders værksted: Frederiksø 2, nr. 19. Værkstedet er på 2. sal i den gule murstensbygning, der står yderst til højre, når du kigger over på Frederiksø. Der er et stort banner på bygningen, og indgangen er lige under det.

Efter velkomsten viser Karen rundt på Frederiksø. Hun fortæller om Svendborgs DNA, Frederiksøens særpræg og søfartshistorie anno 2015 og inviterer ind i flere af havnens mange traditionsrige, men skæve kulisser.

Tilbage på værkstedet serveres god kaffe og hjemmebag. Bente fortæller om sit kreative arbejde, møblernes tilblivelse og om at være lokal, kreativ iværksætter med internationale berøringsflader.

Bagefter rettes der an til en kreativ workshop, hvor de kreative muskler kan trænes, gruppedynamikken opbygges og komfortzonen udfordres.

HUSK praktisk tøj og godt humør 🙂 Arrangementet slutter kl. 16.30. Du er dog rigtig velkommen til nyde udsigten over havnen bagefter og stille de spørgsmål, du måtte ha’ til ”Historisk udsyn – kreativ indsigt”  eller os.

Historisk udsyn – kreativ indsigt” kan ses her som PDF med priser og beskrivelse af indholdet. Har du og din organisation særlige ønsker eller ændringsforslag, tilpasser og speciel designer vi gerne. ”Historisk udsyn – kreativ indsigt” skal være en attraktiv og indbydende oplevelse, der matcher og opfylder individuelle ønsker og behov,

Kontakt os for tilmelding.

På glædeligt gensyn.

Gode hilsner
Karen Elberg & Bente Hovendal

Historisk udsyn – kreativt indblik, 05.05.2015Rundvisning i Svendborg

Vil du modtage nyhedsbreve?

..og have information om workshops, kunst og begivenheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Som tak får du et minikursus i at håndtere stilhed. 

Husk at bekræfte tilmeldingen på din mail. Du kan altid afmelde dig igen i bunden af nyhedsbrevet.

Læs privatlivspolitikken her

Juhuu! ... Du er næsten med holdet. Check din indboks og dit spamfilter, og godkend tilmeldingen.