NU til jern…

Jeg tog de første kunstneriske skridt i 1997. De skridt er blevet til tusindevis af  udfordrende, udviklende, eventyrlige kilometer.

Jeg startede med tegninger lavet med mudder, tusch, kul, tørpastel og knofedt.

De næste skridt førte mig til Sverige, hvor jeg i en del år hentede granit i naturen og Diabas i stenbrud, for at transformere dem til granitskulpturer.

Den videre rejse foregik med motorsav, hvor jeg i en årrække arbejdede meget stort på stillads og meget helt små træskulpturer med motorsav. Alle skåret i lokalt dyrket, fyldt med knaster tilført sanselighed og masser af (woodn)wonder. Samtidig afholdt jeg i 10 år masser af uforglemmelige “Skær en skulptur – motorsavskursus for kvinder”  tæt ved vandet og i skovbrynet på Valdemars Slot, Tåsinge. 

Lysten til at gøre skulpturerne brugbare, førte mig videre til en epoke med unika møbeldesign, hvor jeg forenede træskulpturens finurlighed med design og funktionalitet.

Efter en lang, sej og meningsfuld opdagelsesrejse med møbeldesign, stoppede jeg i 2019 op for at puste ud, holde pause og genoplade kreativiteten, for så at fortsætte vandringen.

I foråret 2021 kastede jeg mig over en gammel fascination og passion: Jern og især jern med rust og patina.

Jeg indrettede et hjørne af værkstedet til jern- og metalafdeling med nødvendig udsugning, skærebrænder, CO2 svejser og alt det arbejds- og sikkerhedsudstyr, der skal til for lave skulptur i jern og design i metal til haven og hjemmet.

Erfarne smede og håndværkere hjalp mig godt i gang med kunsten at skære og svejse. De første første jernplader og stålplader blev tryllet op til bløde former i jern.

 

De første jernskulpturer

Vil du modtage nyhedsbreve?

..og have information om workshops, kunst og begivenheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Som tak får du et minikursus i at håndtere stilhed. 

Husk at bekræfte tilmeldingen på din mail. Du kan altid afmelde dig igen i bunden af nyhedsbrevet.

Læs privatlivspolitikken her

Juhuu! ... Du er næsten med holdet. Check din indboks og dit spamfilter, og godkend tilmeldingen.