..VIRKER DEN.. drømmefangeren? Ja den gør! Hvordan den virker, forbliver et mysterium, der tilhører drømmetidens rum, De Oprindelige Folks kultur og de indianske stammers tradition.

drømmefanger4slut

Kreativ fitness 27. juli:  Lav din egen drømmefanger.

Drømmefangeren repræsenterer i nogle af traditionerne vores drømme, mål og ideer i livet. De kan være kort- eller langsigtede. Spindet symboliserer livets spind i et menneskes livsforløb. Hver ting, der væves ind i spindet, hjælper med at holde fokus på drømmen, projektet eller målet.

I andre traditioner fungerer drømmefangeren som ”grænsebom” for de onde drømme. Den forhindrer dem i at slippe forbi og ned til den sovende. Kun gode drømme, kan passere igennem spindet.

Det er væverens tro og kraft, der væves ind i spindet og aktiverer troen og virkningen af drømmefangeren. På samme måde som den energi, der kan genfindes i alt, hvad et menneske laver: Et brød, en sweater, et hus.

Ligegyldigt hvordan du vælger at bruge drømmefangeren, så vil du få et nyt smukt objekt i dit liv, give din soveplads ekstra skønhed og mere særpræg.

Som inspiration til at komme i gang, starter vi med at kigge på forskellige former for drømmefangere.

Derefter bliver du inviteret på trommerejse, hvor arbejdet med din egen fanger kan begynde at folde sig ud gennem de næste 4 timers fordybelsesarbejde.

Der er masser af materialer at arbejde med. Har du noget, du gerne vil ha’ vævet ind, så tag det med. Jeg hjælper, vejleder og inspirerer undervejs. Kreative fitness version 4 afslutter vi med tid til refleksion og mulighed for at dele din oplevelse.

Deltagelse kræver bare, at du har lyst, er nysgerrig og åben. Hverken kreativ kunnen, kunstnerisk eller håndværksmæssige færdigheder er nødvendige.

Mød op på værkstedet kl. 12.45. Betaling kr. 300,- er muligt med kontant eller via MobilePay. Børn 10-16 år halv pris. Arrangementet egner sig ikke til børn under 10 år.

På glædeligt gensyn på Frederiksø  – sommerens sidste kreative fitness 🙂

 

Vil du modtage nyhedsbreve?

..og have information om workshops, kunst og begivenheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Som tak får du et minikursus i at håndtere stilhed. 

Husk at bekræfte tilmeldingen på din mail. Du kan altid afmelde dig igen i bunden af nyhedsbrevet.

Læs privatlivspolitikken her

Juhuu! ... Du er næsten med holdet. Check din indboks og dit spamfilter, og godkend tilmeldingen.